одобри приложението на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп Truth

...
 одобри приложението на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп Truth
Коментари Харесай

Одобриха социалната мрежа на Доналд Тръмп да се разпространява в Google Play Store

 одобри приложението на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп Truth Social да бъде позиционирано за разпространяване в Гугъл Play Store, сподели представител на компанията, представен от Reuters.

 

Очаква се Trump Media & Technology Group, която ръководи Truth Social, скоро да направи приложението налично в Play Store, сподели Гугъл.
 
„ За мен беше наслаждение да работим с Гугъл и се радваме, че ни помогнаха най-сетне да предоставим Truth Social на всички американци, без значение от марката на устройството, което употребяват “, сподели в изказване основният изпълнителен шеф на TMTG Девин Нунес.
 
Truth Social, който започва в САЩ в  App Store през февруари, не беше наличен в Play Store заради " незадоволително модериране на наличието ", съгласно представител на Гугъл. Гугъл изрази загриженост за Truth Social по отношение на нарушавания на разпоредбите на Play Store, забраняващи наличие като физически закани и подбудителство към принуждение.
 
Без магазините на Гугъл и Apple няма различен елементарен метод за множеството консуматори на смарт телефони и да си конфигурират Truth Social.
 
Play Store на Гугъл е главният метод, по който потребителите на телефони с Android в САЩ изтеглят приложения. Потребителите на Android могат да получават приложения посредством конкурентни магазини или да ги изтеглят непосредствено от уеб страница, макар че това постоянно изисква спомагателни стъпки и позволения за сигурност. Truth Social е наличен посредством тези средства, даже когато Гугъл го блокира от Play Store.
 
Телефоните с Android съставляват към 40% от пазара на смарт телефони в Съединени американски щати.
 
Truth Social възвърне наличието на Тръмп в обществените медии повече от година, откакто му беше неразрешен достъп до Twitter, Фейсбук и YouTube на Alphabet след 6 януари 2021 година в Съединени американски щати. Бунтове в Капитолия, откакто беше упрекнат в издание на известия, подбуждащи към принуждение.

 

TMTG даде обещание да даде „ ангажиращо и без цензура преживяване “ в Truth Social, което да се хареса на база, която счита, че нейните възгледи към такива горещи тематики като резултата от президентските избори през 2020 година са били изтрити от главните софтуерни платформи.

 

Източник: бТВ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР